Nr. Esterbølle: Selv om Nordfyns Kommune sidste år brugte cirka 5,5 mio. på at sikre kommunens vej- og parkafdeling en samlet base, så trækker det ud med at få samlet materiel og mandskab i de tidligere fabriksbygninger i Nr. Esterbølle. Og dermed fortsætter kommunen indtil videre med at have materialegårde i både Otterup, Bogense og Søndersø.

Forsinkelsen af flytningen til Nr. Esterbølle skyldes, at politikerne i Økonomiudvalget ikke vil give en ekstra bevilling på 2,5 millioner kroner, som skal bruges på at gøre de tidligere fabriksbygninger klar til vej- og parkafdelingen.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune, Kim Johansen, ærgrer sig over, at de politiske kolleger i økonomiudvalget ikke vil frigive de nødvendige penge.

- I dag kører vi på kryds og tværs med materiellet. Der er langt mere rationale i at samle det hele på en adresse.

Økonomiudvalgets politikere slår fast, at en eller flere af de nuværende materialegårde skal sælges, inden der kan bruges 2,5 mio. kroner på at sætte lokaliteterne i Nr. Esterbølle i stand.

Læs mandagens udgave af Fyens Stiftstidende, hvor borgmester Bent Dyssemark (V) og den socialdemokratiske gruppeformand, Jørgen Simonsen, begrunder beslutningen om at holde på pengene.
  • fyens.dk