Veflingeløbet løb sportsugen i gang

Veflingeløbet skød Veflinge G&IF?s Sportsuge i gang. Foto: Arne Rasmussen

Veflingeløbet løb sportsugen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veflinge, Motionsløb: En lille sluttet flok af løbeglade motionister løb søndag Veflinge G&IF's Sportsuge i gang, da de løb de sædvanlige 7,1 km via Banevej gennem skoven og tilbage ad Nymarksgyden. Kun 24 løbere stillede op og det var en pæn nedgang i denne 27. version i forhold til tidligere år og sidste års 64 deltagere. Nedgangen kan primært tilskrives, at Korup Løbeklub ikke stillede så talstærkt som normalt. De første 26 år har den tidligere løbsleder og løber med mere end 500 maratonløb, Alex Lundahl, været primus motor og måske var hans løbekontakter savnet.

-Selvom der ikke var så mange løbere er det er gået fint og vi kan bare opfordre til at støtte op om det næste år igen, lød det fra Gitte Andreasen fra Veflingeløbernes arrangørgruppe.

-Og så fik vi da løbet sportsugen i gang, smilede Gitte Andreasen med henvisning til et stort og festligt aktivitetsprogram startende onsdag med Super Cup-fodbold og Cykeltur for hele familien.

Hurtigste løber var Steffen Massaro fra Odense som løb i rakettiden 25.47. Steffen Jørgensen, Veflinge, blev nr. 2 og Carsten Nancke fra Væde nr. 3. Hos damerne vandt Veflinges egen Charlotte Nicolaisen i 39.12. Helle Bremerskov (Gamby) og Marianne Rasmussen (Veflinge) fulgte efter.

Veflingeløbet løb sportsugen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce