Veflinge: Bytorv fik lynhurtig opbakning

Det gik lynhurtigt, da Anne Margrethe Dalskov og Kasser Othman på Facebook efterlyste støtte til projektet Veflinge Bytorv. Kun halvanden time gik der, før de krævede 200 "likes" var i hus. Foto: Betty Rasmussen

Veflinge: Bytorv fik lynhurtig opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Realdania-pulje krævede mindst 200 "likes" for at behandle ansøgning. Dem samlede ansøgning fra Veflinge Lokalråd i løbet af halvanden time.

Veflinge: "Underværker" hedder Realdania-puljen hvor en ansøgning om penge til Veflinge Bytorv nu ligger til bedømmelse sammen med en lang række andre projekter fra hele landet.

Underværker er en kampagne, "der støtter ildsjæle i det byggede miljø i at gøre deres idéer til virkelighed." Og for at bevise, at det projekt, der bliver søgt støtte til, har opbakning fra andre end ansøgerne, skulle ansøgningen inden fristens udløb den 15. februar have mindst 200, der havde klikket på "støt projekt" på Underværkers hjemmeside.

Men det var ikke et problem for Veflinge Lokalråd, selv om man først blev opmærksom på puljen kort tid før ansøgningsfristen.

- Vi lagde en opfordring til at støtte projektet op på Facebook mandag cirka 15.15, og halvanden time senere havde vi de 200 "likes", fortæller formand for lokalrådet Anne Margrethe Dalskov og Kasser Othman, der har tegnet planerne for Veflinge Bytorv.

Og siden er antallet af likes strøget op på flere end 350.

Ud over den lokale opbakning lægger bedømmelseskomiteen blandt andet vægt på, at projektet "har et alment sigte og gør en forskel for mange".

Hvilke projekter, der får penge fra puljen, offentliggøres i løbet af foråret.

Veflinge: Bytorv fik lynhurtig opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce