Varebiler i høj kurs blandt indbrudstyve


Varebiler i høj kurs blandt indbrudstyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stil bilen i garage og installer en tyverialarm, opfordrer politiet efter adskillige indbrud i varebiler på Fyn. Tyvene går især efter dyrt håndværker-værktøj.

NORDFYN: Fyns Politi opfordrer ejere af varebiler til passe ekstra meget på bilerne.

Opfordringen kommer, efter at endnu to bilejere har haft besøg af tyve.

I tiden mellem fredag og mandag gik det ud over en virksomhed på Ørkebyvej i Otterup. En indbrudstyv har stjålet værktøj fra en varebil efter at have knust en siderude. Tyven har desuden knust ruder i flere andre biler på stedet, men har tilsyneladende ikke stjålet noget fra disse biler.

Tirsdag morgen gik det så ud over en lastbil, der var parkeret på Idrætsvej i Morud. Også her har tyven knust en rude, hvorefter vedkommende er stukket af med et dieselkort.

- Inden for de sidste 14 dage har vi bemærket, at der har været indbrud i adskillige varebiler på Fyn - og i særdeleshed på Nordfyn, siger vagthavende ved Fyns Politi, vicepolitikommissær Per Petersen.

Og det er ifølge vicepolitikommissæren især værktøj, som tyvene går efter:

- Vi må opfordre til, at ejere af håndværkerbiler sikrer sig bedst muligt - for eksempel ved at stille bilen i garage, hvis det er muligt. Man bør også overveje at forsyne sin varebil med en tyverialarm, hvis man har dyrt værktøj, for der er altså nogle tyve, der har slået sig på den gesjæft.

Fyns Politi vil meget gerne høre fra folk, der har oplysninger i sagerne. Politiet kan kontaktes på 114.

Varebiler i høj kurs blandt indbrudstyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce