To hundeførere fra den svenske afdeling af Missing People deltager søndag i eftersøgningen af den forsvundne 78-årige Helen Jensen, der forsvandt fra sit hjem i Søndersø for snart to uger siden.

Tre svenske lighunde - den ene dog stadig under oplæring - er i disse timer i gang med at lede efter den 78-årige demente Helen Jensen, der forsvandt fra sit hjem på Toftekær i Søndersø mandag den 25. januar.

De tre hunde og deres to hundförare ankom til Søndersø omkring klokken 11 søndag formiddag. De kom direkte fra Randers, hvor de lørdag deltog i eftersøgningen af 19-årige Thomas, der forsvandt efter en bytur natten til lørdag den 16. januar.

De to svenske hundeførere og deres hunde er medlemmer i den svenske afdeling af Missing People, og hundene er specielt trænet i at snuse sig frem til lig. Det kan de gøre over lang afstand og også gennem vand.

I løbet af søndagen skal de svenske hunde undersøge boligkvarteret ved Nordmarksvej og det store byggemodningsområde ud mod Sandvad.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente