Unge skal med til debatmøde


Unge skal med til debatmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MORUD: Der skal hurtigst muligt sættes en effektiv stopper for unge ballademageres hærgen af området ved Morud Friluftsbad. Det sker bedst og effektivt ved at inddrage de unge selv i processen.

Det mener bestyrelsen for friluftsbadet, der sammen med en lokal forældregruppe er gået sammen om at arrangere et debatmøde nu på lørdag i Morud Friluftsbad. Her er alle unge inviteret med for at være med til at formulere de spilleregler, der skal være gældende for området ved friluftsbadet.

Mariann Keis er en af drivkræfterne bag den forældregruppe, der har som mål at få de unge til at opføre sig ordentligt ved friluftsbadet. Hun håber på stort fremmøde af unge til lørdagens møde.

- Det er vigtigt at få skabt en dialog, hvor vi i fællesskab får dannet rammer, alle kan være tilfredse med.

På besøg hos de unge

Sammen med sin mand Per Keis er Mariann Keis et af i alt fire forældrepar, der allerede har givet tilsagn om at indgå i en såkaldt "natgruppe".

Planen er, at to personer fredag og lørdag nat lægger vejen forbi området ved friluftsbadet. Her håber de voksne på at kunne komme i en konstruktiv dialog med de unge, der opholder sig ved friluftsbadet.

- Vi skal ikke være noget vagtværn, pointerer Mariann Keis.

Morgenen efter det natlige besøg vil de voksne atter tage turen til friluftsbadet for at se, hvordan de unge har efterladt området. Er det ikke tilfredsstillende vil man forsøge at få kontakt med de unge, som de mødte natten før.

Unge skal med til debatmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce