Unge-projekt i modvind


Unge-projekt i modvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OTTERUP: Uden et botilbud til de 14-18 årige er der ikke baggrund for at sætte skub i et nyt dag- og døgntilbud beregnet på utilpassede unge i Otterup Kommune.

Formand for børne- og kulturudvalget, Kurt Christensen (V), har stor sympati for et nyt unge-projekt, der har til formål at støtte de unge i eget miljø og dermed undgå dyre anbringelser på institutioner uden for kommunen. Men endnu mangler de nødvendige botilbud, der er en del af det tostrengede projekt udarbejdet af forstander på Ørkebygaard, Per Nielsen.

- P.t. har vi ingen bygninger, der egner sig til formålet, så vi har udsat sagen, indtil noget dukker op, siger Kurt Christensen.

Initiativet er beregnet på unge, der ifølge udvalgsformanden har brug for et "frikvarter" eller en pause fra hverdagen og har svært ved at tilpasse sig i forhold til det nuværende netværk af familie og kammerater.

- Tanken er ikke at hjemtage alle vore unge, men i stedet undgå at anbringe så mange. Og så er det måske ikke så dramatisk som at blive anbragt på en institution i for eksempel Sønderjylland, bemærker udvalgsformanden.

I øjeblikket er der ikke nogen unge i målgruppen.

Unge-projekt i modvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce