Udvalg opgiver multibane i Otterup


Udvalg opgiver multibane i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OTTERUP: En gruppe rullende unge fra Otterup Hockeyklub med tilnavnet Black Panthers får efter al sandsynlighed ikke den bane, som de har drømt om i mere end ét år.

Selv om Nordfyns Kommune har afsat 140.000 kroner på årets budget og Otterup Skole 40.000 kroner, så rækker det ikke til en multibane ved Otterup Skole.

Prisen for anlægge den bløde bane, der skal være indhegnet og oplyst, er anslået til knap 600.000 kroner. Men Erhvervs- og Fritidsudvalget vil ikke ofre de 385.000 kroner, der mangler, så banen kan blive en realitet på det grønne område ved Tværgade.

Unge har selv søgt

- Det er for mange penge for et anlæg, og langt flere end vi oprindeligt fik oplyst. Så mange penge kan vi ikke finde, siger formand Kurt Christensen (V).

Det er hockeyklubbens børn og unge, der selv har taget initiativ til at søge kommunen. Det er samtidig hensigten, at multibanen skal indgå som led i et større anlæg for byens børn og unge på området.

Men ét er streger, noget andet virkelighed.

Ikke opgivet

- Fra administrationens side har vi ikke opgivet multibanen. Der er stadig flere fonde, som vi kan søge, siger kulturmedarbejder Marie Christiansen, erhverv- og fritidsforvaltningen.

Lokale og Anlægsfondens Klub- og Værestedspulje støtter lignende projekter med op til 150.000 kroner. Og også andre fonde kan komme på banen.

Om de unge får mulighed for at spille hockey, basket og fodbold på den nye arena, er dog mere end tvivlsomt. For politikerne har mere end svært ved at gennemføre årets planlagte anlægsopgaver. Sidste års påbegyndte investeringer i anlæg bremser for nye tiltag i år efter dekret fra Finansministeriet.

Udvalg opgiver multibane i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce