Udvalg om Otterup Hotel: Meget trist for Otterup


Udvalg om Otterup Hotel: Meget trist for Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlemmerne af Teknik- og Miljøudvalget ærgrer sig over hotellets lukning. Socialdemokratiet stritter imod lejligheder. Læs nyheden om at Otterup Hotel bliver til lejligheder her.

1

Anders Thingholm (K), udvalgsformand

Anders Thingholm (K)

Det er meget ærgerligt, at den tidligere ejer ikke har kunne se en fremtid i at drive hotel i Otterup. Det er uden tvivl en bygning, som rummer en stor mængde historie. I forvejen står vi i Nordfyns Kommune med en efterspørgsel på overnatningsmuligheder, særligt i forbindelse med de store arrangementer, som vi har været gode til at tiltrække. Desværre må vi konstatere, at det har været udfordrende at drive hotellet igennem nu snart en årrække. Jeg vil meget gerne lytte til, hvad den nye køber har af ideer og tanker og så tage videre stilling.

2

Brian Lebæk (S), næstformand

Brian Lebæk (S)

Hvis jeg overhovedet kan gøre noget, vil jeg gøre alt for, at der ikke kommer lejligheder. Men i forhold til at det er et tomt hus, som bare forfalder, så er det selvfølgelig bedre, hvis der bliver lavet noget. Det er et stort tab for byen ikke at have et hotel.

3

Ole Taustrup Hansen (V)

Ole Taustrup Hansen (V)

Jeg ser gerne, at det bliver et hotel igen. Det vil være ærgerligt at miste den overnatningsmulighed til turister. Hotellet har jo ikke haft et stort overskud, men trods alt et overskud, så jeg er ked af, hvis det ikke bliver et hotel igen.

4

Pia Longet (S)

Jeg har tænkt mig at kæmpe med næb og kløer for, at der ikke kommer lejligheder. Vi kan ikke undvære et hotel i Otterup. Hvis vi kunne købe en restaurant i Bogense, kan vi også købe et hotel i Otterup. Det mener jeg ikke, at vi skal, men der skal gerne være et hotel i Otterup. Hotellet dokumenterer hele byens begyndelse som en stationsby og er en ikonisk bygning. Lejligheder vil være altødelæggende, selvom Otterup mangler lejligheder. De skal bare ikke ligge der. Selvfølgelig skal kommunens største by have et hotel, for det gavner også butikkerne og den øvrige handel i byen. Vi har som regel mulighed for at lave et paragraf 14-forbud, men det ved jeg endnu ikke, om vi kan her.

5

Palle Yndgaard (V)

Palle Yndgaard (V)

Lokalplanen forbyder ikke at bygge boliger, og derfor kan han bygge. Vi kan ikke gøre noget. Men det er ærgerligt for Otterup og Nordfyn, at hotellet lukker, og det er skidt, at vi ikke har flere overnatningsmuligheder. Men du kan ikke forlange, at nogle skal overtage det, og køberen har jo købt i en god mening. Vi skal heller ikke have en ny øjebæ som Fakta-bygningen stående.

Læs mere om nyheden her: Otterup Hotel bliver til lejligheder.

Udvalg om Otterup Hotel: Meget trist for Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce