Masser af bogensere brugte fredag aften på at høre om og diskutere planerne for byggeri på sygehus-grunden i Bogense

Udsigten til at høre mere om det, naboer kalder en "stenørken i Bogense," var nok til at lokke tæt på 100 bogensere væk fra tv og fredagsrødvin og i stedet sætte kursen mod Medborgerhuset på Gyldensteensvej.

Det var en gruppe af beboere på Rolighedsvej, der inviterede til borgermøde om planerne for byggeri på den store grund, hvor det tidligere Bogense Sygehus nu ligger som en uskøn ruin.

Naboerne er mildt sagt ikke glade for de planer, der har været sendt i høring, og som Kommunalbestyrelsen skal tage endelig stilling til den 31. marts.

De mener, at byggeriet bliver for højt, for tæt, for bastant, for grimt, og at området bliver tæt pakket med biler, så ønsket om grønne områder er sendt ud over den bagvedliggende campingplads. Og de frygter, at redningskøretøjer vil få svært ved at komme frem.

Borgmesteren i skudlinjen

Hele Kommunalbestyrelsen var inviteret til borgermødet, men kun fire af de 25 politikere havde taget mod invitationen, og af dem var borgmester Morten Andersen ene om at stå i skudlinjen for de mange kritiske spørgsmål og kommentarer.

I Fyens Stiftstidende søndag kan du læse mere om det velbesøgte borgermøde.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.