Tyve stjal pengeskabet

Ekspedienterne Susanne Jespersen og Maria Larsen fik en overraskelse lørdag morgen på Statoil tanken i Bogense. Tyve var rendt med butikkens pengeskab, der stod her, i løbet af natten
Foto: Hans Østergaard

Tyve stjal pengeskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE: Klokken kvart over fire natten til lørdag gik alarmen på Statoil-tanken på Odensevej. Med hjælp fra et koben brød de natlige tyve ind ad døren til benzintankens kontor. Herfra bugserede de det over én meter høje pengeskab ud af døren og op på en ventende bil.

- De stjal også videomaskinen til overvågningsanlægget, fortæller ekspedient Susanne Jespersen, der mødte på arbejde i butikken klokken otte lørdag morgen.

På det tidspunkt havde vagtselskabet forlængst været forbi tanken og ryddet op efter tyveriet.

Ifølge Susanne Jespersen slap gerningsmændene af sted med et pengeskab med tre- fire tusinde kroner i kontanter i to pengekasser og en indspillet video, hvor de ubudne gæster kan se sig selv i gang med tyveriet.

- De brækkede skabet op til videomaskinen, og så glemte de i øvrigt kobenet på skrivebordet, fortæller Susanne Jespersen.

Foruden pengeskab og videomaskine stjal gerningsmændene også nogle poletter til videoudlejningen, inden de brød ind hos Ford-forhandleren i nabobygningen. Ved at knuse en rude fik de adgang til udstillingslokalet, hvor de stjal et musikanlæg. Bilerne lod de stå.

Ifølge ekspedient Maria Larsen fik butikken installeret en ny videomaskine i løbet af lørdagen, så stedet på ny er overvåget i døgnets 24 timer.

Tyve stjal pengeskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce