Fredag aften fik Fyns Politi flere anmeldelser om indbrud begået i Otterup. Det oplyser vagtchef Anders Furbo Therkelsen.

Den første anmeldelse tikkede ind klokken 21.43, hvor der i tidsrummet mellem 11.15 og 21.35 fredag blev begået indbrud i en ejendom på Sletten. Tyvene eller tyvene havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op og havde blandt andet stjålet nogle smykker. Klokken 22.03 kom der anmeldelse om endnu et indbrud på Sletten. Igen var man kommet ind ved at brække et vindue op. Indbruddet var sket i tidsrummet 17 til 22 fredag. Udover en krukke med mønter var det ved anmeldelsestidspunktet endnu ikke opgjort, hvad der mangler.

Klokken 22.05 var den gal på Lærkevej. Her var man kommet ind gennem et opbrudt vindue i tidsrummet 15.30 til 22 fredag. Ved anmeldelsen var det ikke opgjort, hvad der var blevet stjålet. Klokken 00.23 indløb endnu en anmeldelse om indbrud. Denne gang i Stenparken, hvor gerningsmanden eller -mændene i tidsrummet 15 til 22.10 fredag havde skaffet sig adgang via en opbrudt dør og blandt andet havde stjålet parfume og smykker.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
Efterlod emballagen: Indbrud hos instrumentmager i Otterup

Efterlod emballagen: Indbrud hos instrumentmager i Otterup