Tyve er varme på varebiler


Tyve er varme på varebiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDFYN: Fyns Politi vil gerne høre fra folk, der har hørt eller set noget mistænkeligt i forbindelse med en bølge af indbrud i varebiler på Nordfyn.

Samtidig opfordrer politiet nu ejere af varebiler til at passe ekstra meget på bilerne. Det drejer sig specielt om varebiler, hvori tyvene kan finde værktøj. Opfordringen kommer, efter endnu to bilejere har haft besøg af tyve.

I tiden mellem fredag og i forgårs gik det ud over en virksomhed på Ørkebyvej i Otterup. En indbrudstyv stjal værktøj fra en varebil efter at have knust en siderude. Tyven knuste desuden ruder i flere andre biler på stedet, men stjal tilsyneladende intet fra disse biler.

I går modtog politiet så en anmeldelse om, at der havde været ubudne gæster i en lastbil, der var parkeret på Idrætsvej i Morud. Også her havde tyven knust en rude, hvorefter vedkommende var stukket af med et dieselkort.

- Inden for de sidste 14 dage har vi bemærket, at der har været indbrud i adskillelige varebiler på Fyn - og i særdeleshed på Nordfyn, siger vagthavende ved Fyns Politi, vicepolitikommissær Per Petersen.

Stil bilen i garagen

Ifølge Per Petersen er det især værktøj, som tyvene går efter:

- Vi må opfordre til, at ejere af håndværkerbiler sikrer sig bedst muligt - for eksempel ved at stille bilen i garage hvis muligt. Man bør også overveje at forsyne sin varebil med en tyverialarm, hvis man har dyrt værktøj, for der altså nogle tyve, der har slået sig på den gesjæft.

Tyve er varme på varebiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce