Kokken Gorm Wisweh er i dag i Kvickly i Otterup for at udfordre børn på smagsoplevelser og madlavning

Otterup: Hver eftermiddag her i efterårsferien (alle hverdage) kan du på TV 2 se kokken Gorm Wisweh, der hjælper børn med at lave mad til deres holdkammerater inden for forskellige sportsgrene.

Men i dag, onsdag, klokken 11 til 13 kan du møde tv-kokken i levende live i Kvickly i Otterup.

Her ruller han ind med GoCook-mobilen, der er et kørende køkken og en del af et projekt GoCook, som Coop Danmark selv kalder et ansvarlighedsprojekt.

Børn skal udfordres

Ideen med projektet er intet mindre end at skabe den første generation af danske børn, der er bedre til at lave mad end deres forældre.
Til det formål har GoCook blandt andet lavet en kogebog, en kokke-app og GoCook Smagekassen, som er et tilbud til skolerne.

- Jeg vil gerne udfordre børn og give dem lyst til at lave mad, siger Gorm Wisweh, der de næste tre år er ambassadør for GoCook.

Og i dag er det altså børn i Otterup og omegn, der kan blive udfordret blandt andet med chillismagning, osteudfordringer og kål på nye måder.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.