Turistforeninger på lånt tid


Turistforeninger på lånt tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny fælles turistforening skal erstatte turistforeninger i Otterup og Bogense. De lokale foreninger nedlægges til efteråret.

OTTERUP: Turisterne består alt imens nordfynske turistforeninger forgår.

Efter den devise er både Otterup Turistforening og Nordfyns Turistforening parate til at lade sig nedlægge til efteråret. Men kun for at genopstå som en anden fugl Fønix i en ny og større turistforening, der dækker hele Nordfyns Kommune.

Den 27. oktober indkaldes til ekstraordinære generalforsamlinger i begge foreninger. Eneste punkt på dagsordenen er et farvel til foreningerne.

På vej mod ny forening

- Er 75 procent af medlemmerne ikke til stede, så er generalforsamlingen ikke beslutningsdygtig, og vi skal ha' en ny generalforsamling. Jeg har en begrundet mistanke om, at det sker, konstaterede formand for Otterup Turistforening, Ole Rasmussen, på den mere end 25 år gamle forenings generalforsamling forleden i Otteruphallen.

Så mandag den 3. november er allerede skrevet ind i kalenderen hos bestyrelserne i Bogense og Otterup. Den dag holdes endnu en ekstraordinær generalforsamling samt en stiftende generalforsamling for den nye fælles forening.

Mens tidspunktet er fastsat, så er det endnu ikke besluttet, hvor den skal afvikles. Det bliver formentlig et neutralt sted.

- Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde i forretningsudvalget med tre medlemmer fra Otterup og fire fra Bogense. Så jeg mener, at vi med sindsro kan overlade turismen på Nordfyn til den nye forening. Det bliver til gavn for både Otterup og Bogense, sagde Ole Rasmussen.

Han nævnte fordele som bedre økonomi og synergi i det nye fælleskab.

Samtidig fastslog han, at Otterup Turistforening har gjort sin gavn i den gamle Otterup Kommune.

Kontoret har haft flere domiciler i Otterup by, men har varetaget indsatsen for flere turister på bedste måde. Uanset adressen.

Det sidste regnskab i foreningens historie udviste et overskud på 24.034 kroner. Det er baseret på et kommunalt tilskud

- Vi havde budgetteret med et resultatet på nul kroner. Så årets resultat må siger at være meget tilfredsstillende, bemærkede kasserer Bodil Dyssemark.

Selv om de to foreninger bliver til én, så vil turisterne ikke komme til at mærke ændringerne til efteråret.

Både Nordfyns Turistbureau og Otterup Turistkontor fortsætter uændret fra deres adressen i Adelgade og Søndergade og med de samme åbningstider.

Turistforeninger på lånt tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce