Turister trodser trist vejr


Turister trodser trist vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STATUS: Sæsonen har ikke lidt skade, vurderer Otterup Turistkontor
OTTERUP:Solhungrende turister giver hele charterbranchen kronede dage i øjeblikket. Men udvandringen til sydens sol sker ikke på bekostning af turismen på Nordfyn.

Det er vurderingen hos personalet på turistkontoret i Otterup.

- Der er den samme mængde folk som sidste år, siger Birgitte Storm, der er daglig leder på kontoret.

På turistkontoret formidles udlejningen af i alt 25 sommerhuse, som ligger i Tørresø, Jørgensø og Hasmark.

Alt udsolgt

Her kan Birgitte Storm melde om alt udsolgt i denne og næste uge. Og generelt mener hun, at den samlede udlejning er på linje med tallene for de foregående år.

Generelt er der dog lidt færre turister i sommerhusene. Det skyldes ikke vejret men derimod det faktum, at ejerne selv er mere i deres sommerhuse.

- På grund af låneomlægninger har ejerne fået flere penge, og de har ikke brug for at leje sommerhusene ud, forklarer Birgitte Storm.

Iforbindelse med udlejningen kan personalet mærke, at turisterne har lidt kortere lunter, når vejret er dårligt.

- Så kan de finde på at brokke sig over det mindste. Et jordslået badeforhæng eller måske et spindelvæv i hjørnet, beretter Anita Carlsen fra turistkontoret.

Det dårlige sommervejr giver rigtig mange besøg på turistkontoret, hvor folk er på jagt efter alternativer til solbadning på strandene.

Perler på Nordfyn

På turistkontoret lyder forslagene blandt andet på ture ud i den flotte nordfynske natur. Eksempelvis til Enebærodde og Æbelø.

- Og så anbefaler vi besøg til Hofmansgave og Kartoffel Museet. Der er rene perler, som turisterne bør opleve, mener Birgitte Storm.

På turistkontoret er personalet heller ikke bleg for at sende turisterne udenbys. Blandt andet til Bogense eller Zoo og Jernbanemuseet i Odense

Og når solen nægter at lade sine stråler på bage ned over turisterne, så kan de passende bruge tid og penge på at aflægge besøg i butikker og på restauranter på Nordfyn.

- Her tror jeg bestemt heller ikke, der er nogen, der klager over, hvordan det går i øjeblikket, konstaterer Birgitte Storm.

Turister trodser trist vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce