Trods stort underskud: Ny musikfestival afvikles også i 2020

Skamby Musikfestival havde det første år et budget på 200.000 kroner, som talte udgifter til musik, scene, mad mv. Resultatet efter festivalen viste et underskud på cirka 50.000 kroner. Arkivfoto: Emil Hermann

Trods stort underskud: Ny musikfestival afvikles også i 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første år gav et underskud på cirka 50.000 kroner, men arrangørerne bag Skamby Musikfestival giver ikke op. Festivalen afholdes også i 2020.

Skamby: Skamby Musikfestival, der blev afviklet for første gang i slutningen af maj, kommer ud af sit debutår med et relativt stort underskud på cirka 50.000 kroner.

900 solgte billetter ville få det hele til at gå i nul, men kun 455 gæster købte en billet til den nye festival. Omsætningen i øl- og madboderne kunne ikke redde det dårlige billetsalg.

Skamby Boldklub, der stod for at arrangere Skamby Musikfestival, betaler selv underskuddet. Trods det store underskud kommer der en festival i 2020, oplyser Robin Birch, formand i Skamby Boldklub og medarrangør af Skamby Musikfestival.

- Det siger sig selv, at vi ikke kan blive ved med at tage penge fra klubkassen, men vi har i arbejdsgruppen besluttet, at vi giver Skamby Musikfestival et skud mere i 2020. Hvis vi får underskud igen næste år, så må vi erkende, at det er slut med at afvikle festival.

Skamby Musikfestival har fået masser af positiv omtale efter debuten, og det er årsagen til, at arrangørerne har besluttet at give festivalen et forsøg mere.

- Folk ringer til os og roser os for, at festivalen var skruet rigtig godt sammen. De opfordrer os til at afvikle endnu en festival, fortæller Robin Birch.

Afholdes i pinsen

Pinselørdag, den 30. maj 2020, afholdes Skamby Musikfestival for anden gang. Debutåret blev afviklet i kristi himmelfartsferien, hvor byfesterne i Hårslev og Krogsbølle har ligget i mange år. De første kunstnere er allerede booket til næste års musikfestival i Skamby.

- Efter utallige opfordringer er det første navn Gasbox, som også spillede til dette års festival, booket igen. Det andet navn er Shu-bi or not Shu-bi, som nok er det tætteste, man kommer på Shu-bi-dua, idet Claus Asmussen, Bosse Hall Christensen og Willy Pedersen, der alle er med i bandet, er tre Shu-bi-dua legender. De andre navne arbejdes der stadig på, oplyser Robin Birch.

Skamby Cykelklub og Budo Skolen Zanshin i Søndersø, som stillede med cirka 10 mand hver under musikfestivalen, fik efter aftale overrakt hver en check på 7000 kroner som tak for deres store indsats. Cirka 30 frivillige fra Skamby Boldklub var også med til at løfte afviklingen af musikfestivalen.

Trods stort underskud: Ny musikfestival afvikles også i 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce