Det var svært at hamle op med årets hidtil varmeste dag, men omkring 100 borgere mødte op til kulturdagen i Veflinge

Veflinge: Igen i år afholdt Veflinge Lektiecafé en spændende kulturdag, hvor omkring 100 borgere mødte op på trods af søndagens flotte vejr.

Kulturdagen er et mødested, hvor blandt andet de forskellige nationaliteter fra Veflinge fortæller om deres hjemland.Naden og Adla fortalte om Syrisk madkultur, Alaa læste et eventyr fra Syrien, Anne Margrethe Schultz fortalte en fynsk vandrehistorie og Inga fortalte om mumitroldene. og det foregik som en slags gallerywalk, hvor gæsterne gik fra klasselokale til klasselokale for at høre om de forskellige emner. I år valgte arrangørerne også at præsentere forskellige hobbyer. Der blev både strikket strømper, vævet, lavet patchwork, pileflet, orkis og kniplet. Der bliver tegnet, kørt på knallerter, spillet billard og fortalt om biavl. Til sidst var der kaffe og Veflinges - efterhånden berømte - dansk/syriske kagebord.

  • Magnus

    Af:

    Fra juli 2017 ansat som journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion. Nybagt far, tosset med sport og glad for familien. Uddannet journalist fra SDU i januar 2016.