Langesø Golf tager nye spillere i hånden og hjælper på vej.

Langesø: Golfsporten kan virke uoverskuelig og dyr at komme i gang med, men der er hjælpe at hente i Langsø Golf, hvor træner Dennis Kristiansen er vant til at tage imod nye spillere.

- Vi har gratis golf om onsdagen, hvor man kan prøve pay and play-banen fra klokken 17 ved klubhuset. Her er ikke instruktion, men man bliver fulgt til banen og låner udstyr og bolde, siger han.

Hvis den gratis omgang vækker interessen, er der også mulighed for at blive medlem på prøve. Det koster 500 kroner for tre måneder.

- Det er et almindeligt begynderforløb med træning to gange om ugen, hvor man kommer gennem alle spillets facetter. Også her kan man låne udstyret, siger golfklubbens træner.

At gå ud og investere i et dyrt golfsæt fra starten giver ikke mening ifølge Dennis Kristiansen.

- Det er fint at starte med at låne et sæt i prøveperioden, og så giver vi selvfølgelig gerne rådgivning, når man skal ud og købe noget bedre, siger han.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Langesø Golf: Nye midler skal skaffe flere medlemmer

Langesø Golf: Nye midler skal skaffe flere medlemmer