Tour-de-kunst: Stor kunstweekend på Nordfyn

En af de kunstnere, der er med på kunstweekenden, er Else Friis, der holder åbent på Huggetvej 55 den 16. og 17. juni mellem 11 og 16. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Tour-de-kunst: Stor kunstweekend på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt 40 gallerier og kunstværksteder holder åbent i weekenden den 16. og 17. juni, så der er mulighed for at køre en nordfynsk tour-de-kunst

Nordfyn: I weekenden den 16. og 17. juni er der rig mulighed for at få kunst-sulten stillet, hvis du kører en tur rundt i det nordfynske sommerland.

Godt 40 kunstnere og gallerier har nemlig sagt ja tak til at få gæster og vise galleriet, det arbejdende værksted eller den kunstfyldte stue frem og fortælle om arbejdet.

Det er Nordfyns Kommune og Nordfyns Erhverv og Turisme, der arbejder sammen om kunstweekenden, og projektmedarbejder i kommunen Kenneth Rasmussen har personligt besøgt alle de deltagende kunstnere og en god håndfuld flere, der af en eller anden grund ikke har mulighed for at være med i år, men meget gerne vil deltage næste år.

- For det er tanken, at den nordfynske kunstweekend skal blive en tilbagevendende begivenhed, fortæller Kenneth Rasmussen.

Kunstnerne tager imod mellem klokken 11 og 16 både lørdag og søndag og serverer ud over en portion kunst også en lille forfriskning.

Kunstweekenden er et led i Nordfyns Kommunes ønske om at markere sig på det kunstneriske landkort. Andre led i den plan er blandt andet Eventyrlig Kunst, Morud Kunstdage og årets Rosenfestival, der har en udstilling af Hans Voigt Steffensen i buketten.

Og flere og større kunstbegivenheder er på vej til Nordfyn, lover Kenneth Rasmussen - uden at ville afsløre mere.

Se de deltagende kunstnere på merefyn.dk/kunstweekend.

Tour-de-kunst: Stor kunstweekend på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce