Tøjbutik lukker: Fru Lund siger stop efter 19 år

Gitte Lund har efter mange år med to virksomheder valgt at koncentrere sig om sin danseskole og lukke tøjbutikken i Adelgade. Foto: Thomas Gregersen

Tøjbutik lukker: Fru Lund siger stop efter 19 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense mister endnu en markant del af sit handelsliv fra nytår, når Gitte Lund lukker sin tøjbutik.

Bogense: Det er både med en vis smerte og en lille lettelse, at Gitte Lund fra starten af det nye år har valgt at dreje nøglen om for sin kendte tøjbutik i Adelgade. Det sker efter 19 år i gadebilledet, hvor Fru Lund også er blevet et kendt navn uden for kommunegrænsen.

- Jeg har virkelig elsket min butik i alle årene. Jeg har haft nogle dygtige medarbejdere og nogle meget trofaste kunder gennem alle årene, så det har været en rigtig svær beslutning. Det piner mig - også i forhold til kollegerne i byen, når det nu lige sker samtidig med, at Skohuset på den anden side af gaden har taget samme beslutning, siger Gitte Lund.

En af årsagerne til, at det bliver nu fra nytår, er, at lejekontrakten for lokalerne udløber den 31. januar, og Gitte Lund kan ikke se sig selv forlænge aftalen mange år frem.

- Jeg fylder 60 lige om lidt, og hvis jeg kunne sætte mig for ét eller to år mere, havde jeg måske gjort det. Men der er meget arbejde i det, og i alle årene har jeg drevet min danseskole ved siden af, så der er lagt rigtigt mange timer i forhold til familien. Nu vil jeg gerne prøve nogle andre sider af livet og at kunne tage to-tre ugers ferie i træk, siger Gitte Lund.

- Min oplevelse er, at hvis man griber det rigtigt an, så kan man godt drive en god butik i Bogense hele året.
Gitte Lund, indehaver af Fru Lund

Noget at bygge på

Den nordfynske butiksejer håber, at nogen går rundt med iværksætterplaner og en god idé, så Bogense ikke skal have et nyt tomt butiksvindue på en af de mest synlige og centrale placering.

Og hun er gennem årene blevet kontaktet af flere interesserede.

- Der har været et par stykker, som ikke kunne få lov i banken, og der er også nogen, som stadig går og regner på det. Min oplevelse er, at hvis man griber det rigtigt an, så kan man godt drive en god butik i Bogense hele året.

- Der er noget at bygge på. Man kan starte helt forfra i en anden branche, eller man er velkommen til at overtage mit inventar - og endda skiltet med navnet på facaden, hvis man har lyst til det, siger Gitte Lund.

Absolut sidste åbningsdag for Fru Lund bliver lørdag den 5. januar, hvis der stadig er varer på stativerne til den tid.

Tøjbutik lukker: Fru Lund siger stop efter 19 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce