To store markeder på lørdag


To store markeder på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kræmmermarkeder i Bogense lørdag

BOGENSE: Lørdag er den store kræmmerdag i købstaden Bogense. Her bliver der holdt to store kræmmermarkeder på en og samme dag,

I lighed med de seneste mange år holder Sct. Georgs Gildet og KFUM Spejderne et kræmmer- og loppemarked ved Gildehuset på Marinavej. Lions Club Bogense holder på samme tid sit kræmmermarked på cirkuspladsen ikke langt derfra.

- Vi undrede os en smule, dengang vi så, at Lions ville holde kræmmermarked samme weekend som os, siger Knud Christensen fra Sct. Georgs Gildet.

Masser af handel

Han ser det dog ikke som noget problem, at der er to kræmmermarkeder på samme dag i Bogense. For lørdag er byen fyldt med mennesker på grund af sejladsen Fyn Cup.

- Så der skal nok være masser af handel til os alle sammen, mener Knud Christensen.

Samme holdning er fremherskende hos Lions Club Bogense.

- Vi kan sagtens være her begge to. Faktisk tror jeg, det kan være et plus, at der er to forskellige kræmmermarkeder på en dag, siger Jørn Anderson.

Han mener, at endnu flere vil finde vej til Bogense, når der er to markeder at handle på. Så er udbuddet endnu større.

Det er andet år i træk, at Lions holder sit kræmmermarked i forbindelse med Fyn Cup. Tidligere var markedet placeret i tiden lige før eller efter den store sejlads.

- Dengang Fyn Cup begyndte, holdt vi vores kræmmermarked den weekend. Men forskellige ting gjorde, at vi var nødt til at finde en ny dato.

Masser af aktiviteter

Der er masser af aktiviteter i forbindelse med de to kræmmermarkeder på lørdag. På cirkuspladsen har Lions fået Tivoli Lunaparken til at lægge vejen forbi. Ved Gildehuset er der alt fra klatrevæg til grillstegt gris.

Både Lions og Sct. Georgs Gildet sender overskuddet lørdagens arrangementer videre til velgørende formål.

På det internationale plan er Lions Bogense med til at støtte et projekt mod blindhed. Lokalt giver Lions penge til Club4Fun, der holder alkoholfrie fester for unge på Nordfyn.

Sct. Georgs Gildets overskud bruges til det lokale spejderarbejde i Bogense. Pengene skal blandt andet være med til at finansiere en sommerlejr.

To store markeder på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce