Tilskud til fodboldfest: Lokalunion får igen tilskud

Fredag d. 26. oktober havde 570 gæster sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award 2018 i Otterup Idrætscenter, og der var dermed udsolgt for andet år i træk. Arkivfoto: Arne Rasmussen.

Tilskud til fodboldfest: Lokalunion får igen tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DBU Fyn har søgt om et økonomisk tilskud på 45.000 kroner til afholdelse af Fynsk Fodbold Award 2019 i Otterup Idrætscenter. Udvalg siger ja til ansøgningen.

Otterup: DBU Fyn har søgt om et økonomisk tilskud på 45.000 kroner til afholdelse af Fynsk Fodbold Award 2019 i Otterup Idrætscenter. Derudover forpligtes Nordfyns Kommune til at købe 20 billetter til arrangementet til en stykpris på 229 kroner, hvilket svarer til en samlet omkostning på 49.580 kroner.

Fynsk Fodbold Award er blevet afholdt i Otterup Idrætscenter de seneste tre år. DBU Fyn har fået et økonomisk tilskud på 45.000 kroner pr. år i 2016, 2017 og 2018 af Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget.

Og nu får lokalunionen altså også et økonomisk bidrag på 45.000 kroner i 2019 - plus udgifterne til 20 købte billetter. Det har Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget i hvert fald bestemt på det seneste udvalgsmøde i december.

Nordfyns Erhverv- og Turisme, som hovedsageligt er kommunalt finansieret, er en del af projektledelsen bag arrangementet og har ligeledes bidraget med et tilskud på 45.000 kroner. Denne aftale fortsætter også i 2019.

Derfor søger DBU

Af ansøgningen fremgår det, at DBU Fyn vurderer, at awardshowet i Otterup Idrætscenter er med til at brande Nordfyn ved at vise, at der sker noget. Derudover vurderer DBU Fyn, at begivenheden er med til at brande og skabe omsætning til Otterup Idrætscenter - samt være en indtjeningskilde for det lokale foreningsliv.

DBU Fyn oplyser desuden, at Nordfyns Kommunes logo vil fremgå af plakater, annonce i Fyens Stiftstidende, facebook-kampagner samt mails til fynske fodboldklubber. Nordfyns Kommune vil derudover blive nævnt ved selve arrangementet. Fynsk Fodboldaward dækkes blandt andre af TV 2 Fyn og Fyens Stiftstidende.

Tilskuddet fra Nordfyns Kommune tages fra brandingpuljen, hvor der står 812.200 kroner.

Tilskud til fodboldfest: Lokalunion får igen tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce