Tidligere centralkøkken rives ned

Det tidligere centralkøkken ved Bryggergården i Otterup skal nu rives ned. I 2012 mistede 10-12 kommunale medarbejdere deres job i centralkøkkenet, da kommunen valgte at udlicitere fremstillingen af de ældres præfabrikerede mad. Arkivfoto: Nils Svalebøg.

Tidligere centralkøkken rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forligspartierne bag budgetaftalen er enige om, at et tidligere kommunalt centralkøkken i Otterup skal jævnes med jorden.

Otterup: Nu er det besluttet, at det tidligere kommunale centralkøkken på godt 500 kvadratmeter ved Plejecenter Bryggergården i Otterup skal rives ned. Det har forligspartierne bag dette års budgetaftale afgjort.

De fem forligspartier, som står bag budgetaftalen, er enige om, at der i stedet skal etableres et grønt område med græs, kørebane og fliser. Nedrivningen og reetableringen koster 1,6 millioner kroner.

- Nu har lokalerne stået ubrugt i nogle år, og der har ikke været nogen interesse for at leje sig ind. Vi mener derfor, at det her er den rigtige løsning, og samtidig kommer der nu et grønt område, som vores borgere kan få glæde af, siger Pia Longet (S), medlem af kommunalbestyrelsen.

Allerede i 2012 var det tidligere kommunale centralkøkken meget tæt på at blive jævnet med jorden. Nordfyns Kommune havde nemlig udliceret fremstillingen af de ældres præfabrikerede mad, og derfor stod kommunen nu med et tomt køkken, som der ikke var den store interesse for. Men i allersidste øjeblik meldte catering-virksomheden Madkompagniet sig på banen. Madkompagniet, der havde base i Tarup og leverede mad ud af huset, manglede køkkenplads og rykkede ind i lokalerne i Otterup. Brødrene Jesper og Morten Slot stod bag Madkompagniet, som i dag er lukket. Det var i øvrigt også brødrene-Slot, der i en periode forpagtede Marinetten i Bogense Havn og Marina og gav den navnet Gasten.

Nedrivning i år

Forligspartierne i budgetaftalen er også enige om, at nedrivningen af storkøkkenet fremrykkes til 2018. Dermed kan borgerne i Otterup forvente, at ejendommen er brudt ned inden årets udgang.

Tidligere centralkøkken rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce