Thom Nielsen skal træne eliteskytter

Thom Nielsen, der er far til OL-skytten Stine Nielsen, er ny træner for skytterne i Særslev.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Thom Nielsen skal træne eliteskytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny struktur skal styrke bredden og giver ekstra fokus på de skytter, der gerne vil noget mere, siger ny træner

Særslev: Der er trængsel på banerne i Særslev Skytteforening, som netop er rykket indendøre efter en god sommer med blandt andet OL-deltagelse og adskillige nationale og internationale titler.

- Vi har fået tilgang af rigtig mange helt unge skytter - helt ned til syv-otte års alderen, og vi har for alvor fået godt fat i den lokale ungdom, fortæller Torben Christiansen fra skytteforeningens bestyrelse.

En stor satsning på elite

Mens der er god gang i breddearbejdet, skal et nyt initiativ nu også sætte skub i udviklingen af en elitegruppe, der skal gå målrettet efter de store konkurrencer.

Bag projektet står Thom Nielsen, der netop har overtaget rollen som træner, efter at Axel Larsen er blevet ramt af sygdom.

- Jeg har samtaler med landstræner, sportschef og skytter i disse dage. Målet er, at vi vil præsentere en stor satsning, og de første rammer er allerede sat på skinner, fortæller Thom Nielsen, der udover trænerrollen også er far til klubbens store talent - verdensmester, OL-deltager med mere, Stine Nielsen.

Særslev Skytteforening har en seks-syv skytter, der gerne vil noget mere med deres skydning, og som har været med til at placere Særslev - og Danmark på skydesportens verdenskort.

Skal finde økonomien

- Vi har et anlæg, der lever op til kravene, vi har talenterne - både de nuværende og kommende - og vi har viljen til at nå langt. Nu er det så blandt andet et spørgsmål om at komme ud til nogle sponsorer, der kan hjælpe os med at nå målene, siger Thom Nielsen, der officielt startede træningen mandag aften.

Thom Nielsen skal træne eliteskytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce