Tessa sætter skolerne under lup

Den nordfynske skolestruktur skal ses efter i sømmene i de kommende år. Som ny formand for Familieudvalget kommer Venstres Tessa Gjødesen til at stå med hovedansvaret for den store opgave. Foto. Jørgen Hansen.
Foto: Jørgen Hansen

Tessa sætter skolerne under lup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstrekvinden Tessa Gjødesen er den kommende formand for Familieudvalget - et udvalg der står over for endog meget store udfordringer i de kommende fire år.

Blandt andet skal skolerne ses rigtigt godt efter i sømmene. Et eksternt konsulentfirma er bestilt til at lave en analyse af skolerne og daginstitutionerne på Nordfyn, og Tessa Gjødesen er ikke bange for at sige, at der kommer til at ske ændringer.

- Vi er nødt til at se på, hvor effektive vores skoler er, siger hun.

- Vi vil se på, hvilke ekstraydelser de løfter de ud over undervisning. For eksempel gør de noget for sårbare børn og unge? Hvordan er søgningen til skolen? Hvad er det for et lokalområde, den ligger i? Hvis skolen er den sidste bastion i et lokalområde, så vil vi forholde os til det, siger Tessa Gjødesen.

- Det betyder vel, at der er små skoler, som bliver lukket?

- Jeg kan ikke forestille mig, at der går fire år, uden at der sker noget med skolerne. Mere får du mig ikke til at sige, slår Tessa Gjødesen fast.

Læs meget mere om Tessa Gjødesen i tirsdagens udgave af Fyens Stiftstidende

Tessa sætter skolerne under lup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce