Tennisklub er træt af hærværk


Tennisklub er træt af hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERSØ: Afbrændte havemøbler og knuste ruder. Søndersø Tennisklub står tilsyneladende for skud.

I hvert fald er klubbens baner og klubhus regelmæssigt udsat for hærværk. Senest er ukendte gerningsmænd brudt ind i et skur, hvor de har fundet malerbøtter, hvis indhold de har smidt ud over flere fliser på tennisklubbens område.

- Det sker næsten ugentligt, at nogen løber rundt på vores baner og drikker og laver hærværk. Området er tilsyneladende blevet tilholdssted for unge om aftenen, siger formand i Søndersø Tennisklub Lars Steengaard.

Mistanken deles af landbetjent i Søndersø Ove Guldager, som også er næstformand i Søndersø Tennisklub.

- En eller anden hopper over hegnet og låser op for andre. Jeg kan godt være foranlediget til at tro, at det drejer sig om den samme gruppe unge, som tidligere har lavet ballade i byen.

- Og de er altså ikke voldsomt gamle, så jeg opfordrer forældre til at tage en snak med deres børn om, hvad de egentlig laver i fritiden, siger Ove Guldager, som også gerne vil høre fra folk, der har oplysninger i sagen.

Lars Steengaard er naturligvis træt af hærværket:

- Det værste er, at forældrene ikke ved, hvad deres egne børn går og laver. Derudover er det drønirriterende, for forsikringsmæssigt er der hele tiden en selvrisiko, som vi må betale. Den post er nu blevet så stor, at vi laver vores låsesystem helt om, siger Lars Steengaard, som krydser fingre for, at de nye låse sætter en stopper for løjerne.

Tennisklub er træt af hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce