Teater kigger ind i en anden tid


Teater kigger ind i en anden tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu usikkert, hvor stykke skal opføres

OTTERUP: Det Fri Ungdoms- teater søger lige nu unge skuespillere, der har lyst til at gå tilbage i tiden.

Den 17. og 18. september holder ungdomsteatret - som er en afdeling under Otterup Friluftsspil - optagelsesprøver til det teaterstykke, som skal opføres i teatrets anden sæson.

- Vi havde regnet med at opføre "Midt om Natten", men vi tager i stedet fat på "Langt ude og inde i rummet". Stykket har mange forskellige hovedroller, og det er vigtigt, når der er tale om børne- og ungdomsteater, fortæller Ghita Kuhlmann fra Otterup Friluftsspil.

Hun regner med, at omkring 30 unge skuespillere mellem 10 år og 25 år finder vej til scenen i stykket.

"Langt ude og inde i rummet" er skrevet af dramatiker Tina Kruse Andersen. Stykket foregår i stuen i en lejlighed, hvor der kigges ind hvert tiende år fra år 1900 til 2000. Ved hvert kig bor der nye mennesker i lejligheden.

- Vi skal øve hver torsdag på Nordvestskolen, inden der er premiere til marts næste år, siger Ghita Kuhlmann.

Ikke plads til teater

Sidste år var det "Kærlighed ved første hik", som Det Fri Ungdomsteater tog under kærlig behandling. Det foregik på Den Gamle Geværfabrik. Men endnu er det uvist, om det også er her, der skal findes plads til "Langt ude og inde i rummet".

- Det kommer an på, hvad vi må eller ikke må. For sådan en forestilling fylder meget. Umiddelbart er der ikke andre steder, vi kan være. Men vi må jo finde ud af det. Det er en generel situation, at der ikke er plads til den slags teaterscener på Nordfyn, forklarer Ghita Kuhlmann.

Har man lyst til at være med i ungdomsteaterforestillingen - og få undervisning i blandt andet drama og dans - kan man tilmelde sig optagelsesprøverne ved at kontakte Ghita Kuhlmann.

www.otterup-friluftsspil.dk kan man finde flere informationer.

Teater kigger ind i en anden tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce