Fyns Politi har inden for det sidst døgns tid modtaget flere anmeldelser om bedrageri, hvor gerningsmanden tilbyder en "vare", som man betaler for, men efterfølgende ikke får. Gerningsstederne, som gerningsmanden havde udset sig, var Bed & Breakfast i Glamsbjerg, Strib, Nyborg og Bogense. På det sidste sted, blev gerningsmanden anholdt torsdag klokken 1830. Det oplyer Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en 44 årige mand, der beskrives som, mand, 198 cm høj, alm. bygning, lyst ørelangt hår, rødlig fuldskæg, iført blå jeans, lysegrå T-shirt, blå jakke og sorte gummisko m/hvid sål.

I øvrigt var personen eftersøgt af politiet til at skulle i fængsel for lignende kriminalitet. Hvis man mener at have været udsat for denne form for kriminalitet af en person svarnede til den beskrevende, kan man rette henvendelse til Fyns Politi på tlf. 114.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen for nuværende.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.