Tæskehold får sin dom i dag


Tæskehold får sin dom i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockere og sympatisører atter for retten for overfald på to værtshusgæster på Rådhuskroen i Bogense.

BOGENSE: I eftermiddag bliver der med stor sandsynlighed fældet dom over de fire mænd, som er tiltalt for være en del af det tæskehold, der i januar gennempryglede to værtshusgæster på Rådhuskroen i Bogense.

I løbet af dagen skal der afhøres fem forskellige vidner. Desuden skal der fremlægges tekniske beviser. Blandt andet oplysninger om hvor de tiltaltes mobiltelefoner befandt sig, da overfaldet fandt sted. Når bevisførelsen er færdig, skal anklageren og siden de tiltaltes forsvarsadvokater fremlægge deres syn på sagen for den juridiske dommer og de to domsmænd.

- Planen er, at retten skal nå frem til en dom i morgen (i dag, red.), fortæller Flemming Høj Larsen, der er anklager i sagen.

Belastende beviser

Retssagen mod de tre Hells Angels-rockere og to mænd fra deres omgangskreds blev indledt for godt en måned siden. Dengang blev der afgivet en række vidneforklaringer. Blandt andet fra de to ofre for det brutale overfald samt fra personale og øvrige gæster på Rådhuskroen.

I løbet af det første retsmøde blev der først og fremmest fremlagt belastende bevismateriale mod en 50-årig rocker og en 39-årig nordfynbo. På begge mænd blev der umiddelbart efter overfaldet fundet blodspor, hvis dna-profil passer til et af ofrene.

Også en 44-årig rocker blev af et vidne udpeget til at have været til stede under overfaldet. Den mand, der havde passet baren under overfaldet, fortalte i retten, at det var den 44-årige rocker, der havde ført ordet, da tæskeholdet gjorde sin entré på kroen.

De to ofre kom alvorligt til skade. Den ene flækkede læben og fik ødelagt flere tænder. Den anden måtte syes flere steder i ansigtet og havde efter overfaldet voldsomme hævelser i ansigtet.

Alle fem tiltalte i sagen nægter sig skyldige. Kun en af de fem ønskede at afgive forklaring, da retsagen blev indledt for godt en måned siden.

Tæskehold får sin dom i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce