Sagen mod et rockerrelateret tæskehold har fundet sin afslutning. De fem mænd, der i slutningen af maj blev dømt i sagen, har efter betænkningstid undladt at anke deres domme til ny behandling i landsretten.

Det oplyser Flemming Høj Larsen, der var anklager i sagen mod tre fuldgyldige medlemmer af Hells Angels i Odense og to af deres kammerater.

De fem mænd blev alle dømt for i slutningen af januar at have været en del af det tæskehold, der gennempryglede to værtshusgæster på Rådhuskroen i Bogense.

To rockere på henholdsvis 44 og 50 år blev idømt ti måneders fængsel. Det samme gjorde en 40-årig nordfynbo, der havde fået sine venner fra rockerklubben til at sætte kursen mod Nordfyn for at uddele tæsk. Disse tre mænd er forblevet bag tremmer efter dommen blev afsagt 30. maj.

En 28-årig rocker samt en 30-årige supporter fik henholdsvis tre og fem måneders fængsel. De er på fri fod, og om de sendes ind til yderligere afsoning er tvivlsomt, idet de begge har siddet varetægtsfængslet gennem længere tid forud for retssagen.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle

Tæskehold dømt i retten

Fem dømt for kro-overfald

Tæskehold får sin dom i dag