Syv millioner til motionscenter


Syv millioner til motionscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OMBYGNING: Børne- og kulturudvalget vil gerne have forbedret Nordfynshallerne
BOGENSE: Går det, som Børne- og Kulturudvalget ønsker sig, bliver Nordfynshallerne i de kommende to år bygget ud og om for syv millioner kroner.

På et ekstraordinært møde har man besluttet at indstille til byrådet, at der til næste år bygges til for 6,3 millioner kroner, og at man i 2006 gennemfører renoveringer for yderligere 700.000 kroner.

Sagen vil blive taget op i forbindelse med budgetlægningen for det kommende år, men også brugerne kan vente at blive præsenteret for en regning.

- Der skal også komme noget den anden vej. Ellers kan det slet ikke lade sig gøre, siger udvalgsformand Jytte Madsen, Kløverlisten.

Motionscenter

I første omgang ønsker man at lave et helt nyt indgangsparti mod Skovvej. Her laves der nye motionsrum i to etager samt nye bade- og omklædningsfaciliteter.

- Det er først og fremmest motionscentret, der har pladsproblemer, siger Jytte Madsen, der lægger til, at man ved i første omgang at bygge nyt, der også indeholder bade- og omklædningsrum, vil løse de omklædningsproblemer, der ellers ville opstå, når de gamle omklædningsrum skal renoveres.

Det skal efter planen ske i 2006.

Nyt skydecenter

Når nybygningen løber op i syv millioner kroner, skyldes det også, at man i forbindelse med byggeriet vil grave en kælder ud, hvor der på længere sigt kan indrettes nye skydebaner.

- Der er faktisk rigtig mange skytter i Bogense, men den nuværende skydebane, der ligger inde under hallen, har miljøproblemer på grund af manglende muligheder for udluftning, forklarer Jytte Madsen.

Nyt cafeteria

På længere sigt er det også planen at flytte cafeteriaet, så det får en central beliggenhed med udsigt til begge haller.

Det kan ske, når skydecentret er blevet flyttet, og den store gang mellem de to haller dermed er blevet frigjort.

Også et sceneanlæg i forbindelse med den store hal står på ønskesedlen, og det samme gør en springgrav og et depot mod syd i hal to.

Alt i alt ventes de samlede omkostninger for om- og tilbygninger af Nordfynshallerne at løbe op i små 13 millioner kroner.

Heri er ikke indregnet de 2,6 millioner kroner, som retablering af de udendørs anlæg og baner ventes at koste.

Vandrerhjem

Det er heller ikke den sidste fase i helhedsplanen for Nordfynshallerne, der er skitseret frem til 2010.

Det drejer sig om nybygning eller køb af et eksisterende hus i området med oprettelsen af et vandrerhjem for øje.

- Det ligger for langt ude i fremtiden til, at det kan betale sig at regne på det nu, siger Jytte Madsen.

Syv millioner til motionscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce