Syv dage med sport og spas


Syv dage med sport og spas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veflinge er klar til at afvikle sin sportsuge

VEFLINGE: Et kæmpe torvemarked med kræmmere, brugt legetøj og pølser på grillen bliver starten på dette års sportsuge i Veflinge.

Boderne står klar i morgen klokken 11.00 og bliver først pakket væk igen fem timer senere.

Ligeledes i morgen holdes der også sponsorcykelløb, mens deltagerne i Veflingeløbet skal vente med at snø- re deres løbesko til søndag morgen.

Efter to hårde dage får borgerne i Veflinge mulighed for at hvile ud mandag, tirsdag og det meste af onsdag, men onsdag aften går det løs igen med fodboldturnering og familiecykeltur.

Bankospil

Torsdag er det så damerne og de gråskæggede, der indtager byens fodboldbane før aftenen sluttes af med bankospil i Veflingehallen.

Fredag aftener det tid for den velkendte gadeturnering, der plejer at være god motion for både muskler og smilebånd, og også de helt unge får mulighed for at feste igennem med sodavand og heftige danserytmer, når Diskotek Railion spiller op i hallen.

Lidt senere på aftenen fortrækker de helt unge festdeltagere så og overlader dansegulv og discjockey til det lidt mere modne publikum.

Sportsugen slutter af med en tætpakket weekend stoppet med fodbold, vandbærer-løb, hønseskidning og ikke mindst Veflinge bys store festaften, der finder sted lørdag aften.

Syv dage med sport og spas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce