Symfonikoncert i Bogense

Omkring 175 tilskuere lyttede med, da Nordfyns Amatørsymfoniorkester i går eftermiddag gav koncert i Nordfynshallen i Bogense.
Foto: Peter Leth-Larsen

Symfonikoncert i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirka 175 tilskuere til koncert søndag eftermiddag

BOGENSE: Hvert forår giver medlemmerne af Nordfyns Amatørsymfoniorkester en musikalsk smagsprøve på det, der er tillært ved utallige timers hårdt arbejde i øvelokalet i Søndersø.

Det er ganske en del. Således præsenterede orkestret ved en koncert i Nordfynshallen i Bogense i går et repertoire, der spændte lige fra en ouverture af Verdi til temaet fra "Matador".

Da gårsdagens koncert gik i gang midt på eftermiddagen i går, havde omkring 175 kvinder og mænd indfundet sig langs bordene i hallen.

Mindre end normalt

- Det er færre end vi plejer at have til vores koncerter. Vi skulle gerne have haft omkring 200 gæster, konstaterede Hans Søndergaard fra Nordfyns Amatørsymfoniorkesteret umiddelbart inden koncerten.

Koncerten med den flotte musik var også under skrap konkurrence fra et forårsvejr, der i går viste sig fra sin mest smukke side. Så kan det være en svær opgave at lokke folk til en koncert indendøre.

På lørdag giver orkestret nok en gang koncert. Denne gang i Otterup Hallerne.

Orkesteret har i år sit 10 års jubilæum. Det fejres med en stor jubilæumskoncert i Søndersø midt i november. Til den koncert vil orkesteret blandt andet få selskab af flere lokale kor samt Den Fynske Opera.

Symfonikoncert i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce