Ældre beboere på Plejecenter Kærgården fik ægte markedsstemning med sydende pølser og kolde fadøl.

Otterup: Lørdag i forrige weekend var der ægte kræmmerstemning i rundkørslen ved Plejecenter Kærgården. Her havde aktivitetsmedarbejder Birthe Bendtsen og vicevært Rasmus Fischer nemlig sørget for at stable et kræmmermarked på benene, som mange af plejecentrets ældre sætter stor pris på.

- Solen stod højt på himlen, pølserne sydede på grillen, musikken spillede og fadbamserne havde den helt rette temperatur, fortæller Birthe Bendtsen.

Det er tredje år i træk, at der holdes kræmmermarked, og der var mulighed for både at købe blandt andet frugt, blomster og gode loppesager, ligesom der var tombola med sponsorpræmier fra hele Otterup.

- Det var en fantastisk dag. Beboerne kan godt lide stemningen, så det er en fornøjelse at arrangere, siger hun.

Det er Kærgårdens og Bryggergårdens Venner, som sponsorerer det levende musik i teltet.

Overskuddet fra kræmmermarkedet går til aktiviteter og underholdning for Kærgårdens beboere.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.