Sund skolemad er et hit på Nordfyn


Sund skolemad er et hit på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDFYN: Ordningen, hvor 12 nordfynske kommuneskoler får leveret sund skolemad, falder i skolernes smag.

"Særdeles godt og sundt alternativ til madpakken", "skolebestyrelsen er meget tilfreds med initiativet", "man får meget for pengene". Sådan lyder et udpluk af de høringssvar, som syv skoler har indleveret som led i en evaluering af ordningen.

I slutningen af 2007 besluttede kommunalbestyrelsen at udvide ordningen, som fandtes i den tidligere Søndersø Kommune til at omfatte 12 skoler i hele den nye storkommune.

- Det her er en pejling på, hvordan det går med ordningen, forklarer formand for kommunens familieudvalg, Steen Brydegaard (SF), og fortsætter:

- Det ser ud til, at det går godt, siger han om systemet, hvor ledige i Aktivitetscentret tilbereder maden, som familierne bestiller og betaler over internettet.

Steen Brydegaard vil nu, sammen med områdets embedsmænd, se på, hvordan ordningen kan justeres. I høringssvarene er skolerne kommet med flere bud på ændringer.

Fra flere skoler foreslås det, at man laver portionerne i to størrelser. Veflinge Skole ønsker sig større variation i frugt og salater, mens Horsebækskolen vil have mindre pynt, færre krydderier og fotos af maden.

Hårslev Skole foreslår, at der bliver sendt en sms-besked til hjemmene, når det er tid til at bestille mad.

Generelt er skolebestyrelserne fint tilfredse med den internetbaserede bestilling og har ikke noget ønske om løssalg.

Sund skolemad er et hit på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce