175 bowlingsspillere kæmper onsdag om hæder og masser af præmier i Otterup Bowlingcenter. Nu med børnerække.

Kuglerne triller for alvor i Otterup Bowlingcenter. Det sker på en onsdag, da 175 bowlingspillere har sat hinanden stævne ved de otte baner i centret.

De fuldautomatiske keglerejsere og digtale skærme er på overarbejde, og det samme er kugler og kegler.

- Vi har alt besat fra klokken 10 og frem til klokken 19. Folk bakker virkelig op om konkurrencen, fremhæver formand Kaj Knudsen fra Otterup Motionsbowling.

Det traditionsrige stævne tæller næsten dobbelt så mange deltagere i år. Og foruden de tre rækker hos både damer og herrer, så er stævnet udvidet med en ekstra række i år. Den er en konsekvens af lærerkonflikten, som betyder lockout for både lærere og elever i folkeskolen.

- Vi har flere børn med i år. De er sammen med bedsteforældrene til bowling og får også lov at spille, bemærker Kaj Knudsen.

Stævnet fortsætter med en stor buffet og overrækkelse af præmier for over 20.000 kroner, onsdag aften.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.