Store badedag - trods alt


Store badedag - trods alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FERIE: Få foretrækker havbad, mens masser søger til Bogense Svømmehal for at bade
BOGENSE: I børnebassinet var der decideret trængsel. Og også det store bassin var pænt fyldt op, da avisen i går besøgte Bogense Svømmehal.

- Det er slet ikke noget i dag. Bare det er lidt godt vejr, finder folk på noget andet. Du skulle prøve at være her, når det regner, lød det dog fra livredder Stefan Larsen, der fortsatte:

- Det er godt nok vildt. I søndags var der flere end 200 mennesker inde på en gang. Og vi ryger nemt op på 700-800 besøgende på en dag.

Nødvendig rengøring

Stefan Larsen skønner, at der alene fra Bogense Strand Camping, der er nabo til svømmehallen, kommer i snit 200 gæster om dagen.

- Mange børn kommer både om formiddagen og om eftermiddagen, fortæller Stefan Larsen. Svømmehallen har nemlig lukket en time midt på eftermiddagen:

- Det er simpelthen nødvendigt, når vi har så mange gæster igennem. Omklædningsrummene kommer til at se frygtelig ud, så det er godt med en pause, hvor de kan blive gjort rene, forklarer Stefan Larsen.

Lone Mølsted Jensen fra Videbæk var en dem, der sammen med sine tre børn tilbragte formiddagen i går i Bogense Svømmehal.

Familien kom til Bogense Strand Camping i lørdags og fortsætter på lørdag videre til Flyvesandets Camping. Her har familien ferieret i flere år, mens det er første gang, man bor på camping i Bogense.

Første tur i svømmehal

- Vi har altid brugt Bogense by, når vi har været på Flyvesandet, og det er jo dejligt at være tæt på det hele her. Men så længe det ikke regner, går det, siger Lone Mølsted Jensen, mens hun holder øje med tvillingerne Camilla og Mikkel Mølsted Jensen på otte år og lillebror Frederik Mølsted Jensen på syv.

- Det er første dag, vi er i svømmehallen. De andre dage har vi cyklet og gået ture, forklarer hun.

Nede i bassinet finder vi Jeanette og Morten Knudsen fra Herning. De har babyen Oliver på blot syv uger med.

- Det er hans første tur i svømmehal, fortæller det stolte forældrepar fra Herning.

De ferier i et sommerhus i Jørgensø.

- Vi har også Mira på knap seks år med. Og da hun begyndte at kede sig, tog vi en tur hertil, fortæller Jeanette og Morten Knudsen.

- Ja, vi er nok nogle af de få, der ikke klager over vejret, siger Stefan Larsen.

- Ja, når jeg tager svømmehalskasketten på, så vil jeg da sige, at den sidste sommer har været kanon. Nu har vi prøvet at have travlt, siger Allan Nielsen, der er formand for svømmehallens ejerkreds.

- Den sidste måned har nok reddet os fra det helt store underskud. Regnskabet gøres først op pr. 1. oktober, og jeg forventer, at vi lander på et underskud på et par hundrede tusind, fortsætter Allan Nielsen, der sammen med Lasse og Palle Andersen og Kent Klostergaard købte svømmehallen sidste år.

- Vi havde nok regnet med et underskud det første år, så vi er ikke skræmte. Svømmeklubben har købt pænt med timer hos os, og udvider kommunen i det kommende år med lidt flere timer, håber jeg vi kan komme ud med et nul-resultat til næste år, siger Allan Nielsen.

Få trodser kulden

Mens der er trængsel i svømmehallen, ligger den nyanlagte badestrand på det nærmeste øde hen, mens Vesterhavs-agtige bølger slikker op ad den.

Badevandstemperaturen blev tirsdag morgen målt til 11 grader. Enkelte badegæster synes dog at have vikingeblod i årene. Som for eksempel Mary Nielsen på 11 år og Minna Madsen på 13 - begge Odense - der muntrede sig ved Marinastranden.

Store badedag - trods alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce