Bogense: Bogense: For at få gang i en tiltrængt medlemstilgang hos Gyldensteen Golf Club har klubledelsen for nylig besluttet, at nye golfere frem til midten af september slipper for at skulle betale et indskud på 5000 kroner.

Og det tilbud kan godt se ud til at få den ønskede effekt i form af nye medlemmer hos Gyldensteen Golf Club.

I går var golfklubben ved Bogense med i den landsdækkende kampagne "Golfens Dag", hvor klubber tilbød gratis golfintroduktion til alle interesserede. Og mange af de potentielle golfspillere, der lagde vejen forbi golfanlægget på Kristianslundsvej var begejstrede for den rabatordning,

- Muligheden for at spare 5000 kroner er en af hovedårsagerne til, at jeg muligvis melder mig ind nu. Ellers havde jeg nok ventet. Men nu skal jeg altså først og fremmest finde ud af, om jeg overhovedet kan finde ud af at spille golf, sagde Gregers Mortensen fra Bogense, inden han genoptog sine forsøg på at slå rigtig til boldene på træningsbanen på golfanlægget.

En anden af gårsdagens gæster på Gyldensteen Golf var 19-årige Sif Thomasson fra Særslev. Også hos hende har muligheden for at kunne spare 5000 kroner sat fart under overvejelserne om at begynde hos Gyldensteen Golf Club.

- Mange af vores naboer spiller golf, og det samme gør en del af mine veninder i. Så min mor og jeg har valgt at bruge dagen på at finde ud af, om golf er noget for os, fortalte Sif Thomasson, der går i 3. g på Nordfyns Gymnasium.

Læs mandagens udgave af Fyens Stiftstidende, hvor bestyrelsesformand blandt andet fortæller om, hvordan klubbens medlemmer har modtaget nyheden om, at nye golfere slipper for at skulle betale et indskud på 5000 kroner
  • Fyens Stiftstidende