Stor donation til Klintebjerg-projekt: - Vi er megaglade

Det er cirka to år siden, foreningen Udvikling Klintebjerg blev stiftet. Og det er omkring seks år siden, der første gang blev snakket om at udvikle arealerne ud mod Odense Fjord tæt ved Klintebjerg Havn. Foto: Arkiv

Stor donation til Klintebjerg-projekt: - Vi er megaglade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LAG MANK har doneret en halv million kroner til foreningen Udvikling Klintebjerg. Nu er der råd til at føre første fase af projektet ud i verden.

Klintebjerg: - Vi er megaglade.

Trine Wenckheim, formand for foreningen Udvikling Klintebjerg, har selvsagt svært ved at styre sin begejstring over, at LAG MANK har besluttet at donere en halv million kroner til deres projekt på et areal tæt ved Klintebjerg Havn.

Det økonomiske bidrag betyder nemlig, at Udvikling Klintebjerg nu har penge nok til at føre fase ét ud i livet. I forvejen har foreningen omkring 3,5 millioner kroner til gode hos Nordfyns Kommune, der er øremærket projektet.

- Vi har alle tilladelser fra Kystdirektoratet i hus. Nu skal vi blot have tegnet projektet færdigt af vores arkitekt, indhentet tilbud fra håndværkere, og så skal vi selvfølgelig skaffe en byggetilladelse fra kommunen. Herefter er vi klar til at gå i gang med at bygge 10 bådhuse og første del af promenaden med trapper, fortæller Trine Wenckheim og tilføjer:

- Hvert bådhus bliver cirka 12 kvadratmeter med enten to eller fire lejemål i hvert hus. Meningen er, at folk kan leje bådhusene af foreningen mod betaling, og der vil eksempelvis kunne opbevares sejlsports- og fiskeriudstyr.

Fase to i projektet indbefatter byggeriet af den sidste del af promenaden samt opførelsen af et fælleshus, hvor planen er, at lokale foreninger kan holde til. Fase to er der på nuværende tidspunkt ikke også råd til, så Udvikling Klintebjerg skal ud at søge fonde. Længere ude i fremtiden er der også planer om at anlægge en ny fjordhavn i forlængelse af promenaden.

Håber på halvt år

Udvikling Klintebjerg har et mål om, at de 10 bådhuse og første del af promenaden med trapper skal være færdigbygget, så det står klar i forbindelse med Fjordens Dag ved Klintebjerg Havn.

- Vi håber meget på, at det vil være muligt at sidde og drikke rosé på trappen ved promenaden, inden vi siger anden søndag i september, hvor Fjordens Dag plejer at blive afviklet, oplyser Trine Wenckheim.

28. marts klokken 19.30 er der generalforsamling i Udvikling Klintebjerg. Det foregår på Skovløkkeskolen, og alle er velkomne til at kigge forbi.

LAG MANK er Den Lokale Aktionsgruppe for Middelfart, Assens, Nordfyn og Kerteminde kommuner og er finansieret med midler fra EU og Erhvervsministeriet. Foreningen har blandt andet fokus på at støtte: Udvikling af nye bosætningsinitiativer, udvikling af attraktive naturoplevelser og styrkelse af lokalproducerede fødevarer.

Stor donation til Klintebjerg-projekt: - Vi er megaglade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce