Lars Bjørnsbo (V) har haft suverænt flest møder i denne valgperiode. Det store arbejde har haft konsekvenser for familielivet, erkender han.

Hårslev: For fire år siden støvsugede Lars Bjørnsbo nærmest Hårslev-området for stemmer, men på tirsdag er han ikke at finde på stemmesedlen.

I forhold til møder i fagudvalg og kommunalbestyrelse er han den politiker, som har haft suverænt flest møder at gå til. I alt 207 fordelt over Teknik- og Miljøudvalget, Børne- og Ungeudvalget, Økonomiudvalget og møder i kommunalbestyrelsen. Ved siden af driver han virksomheden ECOstyle og har en familie. Særligt sidstnævnte har haft det hårdt.

- Jeg er nok den type, som leverer 100 procent, når jeg går ind i noget, og det er gået ud over mine børn med møder om aftenen tre-fire gange om ugen. Set i bakspejlet kom jeg nok med i for mange udvalg, fortæller Lars Bjørnsbo, der tilmed har været ansvarlig for vandløbsregulativer og vådområder.

Og Lars Bjørnsbo erkender da også, at det er den manglende tid, som har fået ham til at stoppe i politik.

- Min kone sagde lidt spydigt til mig, at nu skulle vi måske prøve at gå til både dans og skiferie, siger Lars Bjørnsbo, der vil sidde som valgtilforordnet på skolen i Hårslev tirsdag.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
3
Mødeaktivitet: Så mange møder deltager nordfynske politikere i

Mødeaktivitet: Så mange møder deltager nordfynske politikere i

Borgmesteren: Man skal komme til sine møder

Borgmesteren: Man skal komme til sine møder