Stjernestunder med håndbold


Stjernestunder med håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OTTERUP:76 piger og drenge i alderen fra otte til 14 år har i eftermiddag de sidste timer i den håndboldskole, som Otterup Håndboldklub med stor succes har haft kørende i Otterup Hallerne siden mandag formiddag.

De unge håndboldspillere fra blandt andet Otterup, Søndersø, Hårslev og Odense har de seneste fem dage haft ti trænere tilknyttet. Og her har været ret så prominente navne.

Nemlig eliteholdets træner Ole Andersen samt GOG's og landsholdets Torsten Laen.

Ros til Torsten Laen

De unge spillere var ret behovet over pludselige at dele halgulv med en af landets største håndprofiler, som kiggede forbi hallen i onsdags.

- Torsten Laen er simpelthen så god i sin omgang med folk, roser Trine Salmony, der er formand for Otterup HK's børneafdeling.

Håndboldskolen har i sagens natur koncentreret sig en hel del om selve spillet. Men under de fem dage i Otterup Hallerne er det sociale aspekt også vægtet meget højt.

- Det er samværet, der gør det sjovt at være med, siger Trine Salmony.

Således har der været en række arrangementer, som ikke har det helt store med håndbold at gøre.

Skumbold

Igår fik håndboldskolens piger og drenge lov til at boltre sig i den store mængde skum, som Falck havde lagt ud på den solbeskinnede græsplæne foran hallen.

- Skumarrangementet er altid en af de mest populære ting på hele håndboldskolen. Allerede fra i mandags er der blevet spurgt om, hvor der skulle spilles skumbold, beretter Trine Salmony.

Forleden var der bowling for håndboldskolens deltagere.

Og i dag får alle 76 piger og drenge lov til at sætte tænderne i noget brunsviger, som er blevet bagt og bragt af en lokal bagermester.

Stjernestunder med håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce