Superligaspillere fra OB trænede med børn

Onsdag eftermiddag trillede en bil med to berømtheder ind på parkeringspladsen ved Hårslevhallen.

Ud trådte ingen ringere end Niclas Vemmelund og Mustafa Abdellaoue fra OB's superligatrup, som skulle deltage i træningen med flere af Hårslev Boldklubs yngste spillere.

Og stort er det jo, når to af stjernerne fra stadion besøger en lille landsbyklub. Over 80 børn, trænere og forældre var da også mødt op for at få et glimt af de to spillere, som efter træningen skrev autografer og blev fotograferet med de mange børn.

- Det er hyggeligt og sjovt at komme herud og træne med, og der er da helt sikkert noget talent i nogen af dem, sagde Niclas Vemmelund.

Efter træningen med OB-spillerne var der fællesspisning i hallens cafeteria, hvor årets spillere fik overrakt pokaler og medaljer efter en solid omgang byg-selv-burger.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.