Stafet for Livet sætter fokus på børn

Stafet for Livet vil på Nordfyn i år have mere fokus på småevents til børn og unge. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Stafet for Livet sætter fokus på børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysceremoni, livemusik og lynhurtige løbesko vender tilbage til den kommende weekends vigtige indsamlingsarrangement ved Bogense Hallerne, og denne gang er der mere sjov for de mindste.

Bogense: Eksotiske dyr, gyngende hoppepude og børnestafet. Lørdag den 8. september klokken 12.00 løber Stafet for Livet af sporet for syvende gang her på Nordfyn, men i år er der godt nyt til de yngste.

Foruden det store fokus på musikunderholdning og de sædvanlige, symbolske stafetrunder, som man kender arrangementet for, vil der være en masse nye tiltag til børnene.

Klokken 15.00 kan børn af alle aldre få lov til at gå en 24 minutters stafet på den mindste af banerne. Det er inspireret af andre Stafet for Livet-arrangementer og skal forestille en miniudgave af de 24 timer, eventet i alt strækker sig over.

Så vil der være besøg af Dominos Dyrefremvisning, som vil holde til i Bogense Hallerne med slanger, kæmpeedderkopper og de specielle pindsvinedyr, tenrek, også kaldet børstesvin. Og den vanlige hoppepude står selvfølgelig klar.

- Vi håber da på, at forældre vil tage deres børn med og få en hyggelig dag ud af det, mens de støtter den gode sag, siger Bente Domino, der er formand for stafetten.

Hel efterskole deltager

Hun fortæller også, at Søndersø Gymnastikforening laver en opvisning til Stafet for Livet, hvis solen forbliver fremme på dagen.

Arrangementet har lige nu lidt over 400 deltagere tilmeldt, og som et andet slag for stafettens ungdom deltager Nislevgård Efterskole med samtlige af skolens elever.

- Vi har tidligere blot haft det som et frivilligt arrangement for eleverne. Men de seneste par år har eleverne været glade for at deltage og kommet tilbage med en god oplevelse, så i år gjorde vi det obligatorisk, fortæller efterskolens forstander, Jens Østergaard.

Efterskolen deler eleverne op i seks hold og har dertil fået seks tællere. Så kan de indbyrdes kæmpe om, hvem der får flest kilometerrunder i benene. For at øge konkurrencelysten blandt dem. Og for at samle endnu mere ind i kampen mod kræft.

Stafet for Livet sætter fokus på børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce