Stadig langt til


Stadig langt til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKAL DEBAT

Når man læser de tre nordfynske borgmestres nytårshilsner, må borgerne jo tro, at de er i "paradiset."

Det harmonerer blot ikke med hverdagen, hvor vi altid hører, at det har kommunen ikke råd til.

Jeg har ved flere lejligheder over for vores politikere gjort opmærksom på ting som burde fremmes - blandt andet turismen i vores kommune. Når når man skriver om en nødhavn ved Kristiansminde burde man samtidig sige til gartnerne i Stige, værsgo her er jorden til jeres blomsterpark.

Vi er nogle, som har fremlagt skitse til, hvordan området bag biblioteket kunne anlægges. Der er allerede en arv til Torvets forskønnelse, og jeg har gjort opmærksom på, at personer i kørestol ikke kan komme tæt på Midgårdsormen på grund af kantstene rundt om pladsen. Sådanne små ting kunne nemt ordnes, hvis viljen var til stede...

Det er som om man stirrer sig blind på, at byggeriet ved Kærgården løser alle problemer for de ældre i vores kommune. Men der er mange andre ting, der kræver en løsning først - for eksempel Centralkøkkenet.

Erkend dog, at I har kvajet jer og få løst de ældres kostproblemer på en ordentlig måde. Hvad med hjemmeplejen, her har man også indtryk af, at vores dejlige hjemmehjælpere skal spares væk.

Personalet på daghjemmet måtte også holde for, da sparekniven var fremme og sådan kunne jeg finde på flere ting, der kunne gøres til gavn for borgerne i vores kommune.

Sæt jer nu sammen og få løst nogle af de ting, som frivillige folkevalgte har påtaget sig at løse, i stedet for som nu, at føre en intetsigende opremsning i pressen.

Lav for eksempel en tema-periode, hvor i tager alle disse ting op til drøftelse og får løst nogle af de opgaver, som I har påtaget jer.

Godt Nytår.

Stadig langt til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce