Sprognævn indtager UPN: Radio flytter ind i tidligere salon

John Aagaard fra Radio Nordfyn foran de nye lokaler i Hotelpassagen. Foto: Magnus Harkjær

Sprognævn indtager UPN: Radio flytter ind i tidligere salon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Sprognævns flytning til Udviklingspark Nord sender Radio Nordfyn ned i Hotelpassagen.

Bogense: Radio Nordfyn vil om kort tid have forladt Udviklingspark Nord (UPN) i Adelgade og skifte adresse til Hotelpassagen, hvor man flytter ind i den tidligere frisørsalon. Det skyldes, at Dansk Sprognævn skal bruge lokalerne i Adelgade.

- Jeg har det skidt med at forlade UPN, men det er mest på kommunens vegne. Det havde udviklet sig til at være en servicestation med frivilligcentrets foreninger, Seniornet, revisor, kørelærer, massør og så videre. Det var et lille samfund i sig selv, og jeg er ked af, at man nedlægger det, lyder det fra radioens tovholder John Aagaard.

Man fik tilbudt at flytte ind i den tidligere SFO Nøglehullet på Poppelvej sammen med udviklingsparkens øvrige lejere, men det har man til trods for en meget lav husleje takket nej til.

- Der kommer 10-15 foreninger med bordtennis, billard og alt muligt. Udenfor er der en skolegård, så der bliver ikke ro til at lave radio, mener John Aagaard.

Billig husleje

Men Radio Nordfyn skærer alligevel ned på huslejen i Hotelpassagen. 2500 kroner om måneden koster lokalerne, men John Aagaard forventer, at flytningen af radioens antenne, udstyr og store samling af plader og bånd vil løbe op i mellem 20.000 og 30.000 kroner.

Helst ville radioen være flyttet til Sejlerbiksen på marinaen, men her var ikke toilet, så det blev udelukket. De nye lokaler i Hotelpassagen skal også isoleres og have tæppe, så de kan bruges til radio, men John Aagaard glæder sig til at få en central placering i byen.

- Vi har jo åbent i studiet hver weekend fra klokken 7 om morgen, og vi har kaffe på kanden, så folk skal bare kigge ind, siger han.

Radioen skal være flyttet senest 1. september, hvor renoveringen af UPN i Adelgade begynder.

Sprognævn indtager UPN: Radio flytter ind i tidligere salon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce