Der måtte adskillige forsøg til, før det lykkedes Veflinges fodbolddrenge at ramme plet, så Rene Buchhave faldt i det kølige bassin. Veflinge Sportsuge sluttede søndag efter syv dages aktiviteter.

Veflinge: Det kniber lidt med præcision og sparketeknik hos nogle af Veflinges fodbolddrenge. For der måtte adskillige forsøg til, før formand for Veflinge Sportsuge René Buchhave endelig blev sendt i baljen søndag eftermiddag.

Formanden havde heroisk meldt sig til at tage den første tur i vandgyngen, der var anbragt over et bassin fyldt med vand tappet direkte fra den kolde hane.

Problemet for dem, der forsøgte at ramme med fodbolden, var, at pløkken sad lidt højere oppe, end en trillende fodbold kunne nå, så bolden skulle løftes en smule.

Fra artiklen

Gyngen blev holdt oppe af snore forbundet i et sindrigt system, så gyngen faldt i vandet, hvis en pløk i en metalplade blev skudt ind med et præcist fodboldhug fra 15 meters afstand - cirka. Et skud kostede 10 kroner, tre skud en 20'er, mens man for 250 kroner kunne få lov at sparke pløkken ind.

Problemet for dem, der forsøgte at ramme med fodbolden, var, at pløkken sad lidt højere oppe, end en trillende fodbold kunne nå, så bolden skulle løftes en smule.

Den teknik fangede Mikkel, der spiller fodbold i OB, til sidst, og så måtte Buchhave en tur i baljen.

Og tilsyneladende havde andre også fået boldøjet indstillet på det tidspunkt, for den næste, der satte sig i gyngen, fik kun lov at sidde ganske kort tid.

Søndag er sidstedagen af sportsugen, der har strakt sig siden den 5. august, men dog med et par dages pause undervejs. Søndag formiddag var der ungdomsfodboldturnering og kidsvolleyturnering.

Klokken 13 holdt sognepræst Ole F. Hansen gudstjeneste i ølteltet, og Veflinge-borgerne begyndte igen at samles på festpladsen efter at have sovet ud efter lørdagens fest med mad fra Mørkenborg Kro og musik fra Moonlight. En god fest var det vist efter dagen-derpå kommentarerne at dømme.

 

 

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.