Torsdag eftermiddag holdes møde for alle forældre til dagplejebørn på Nordfyn. Det sker efter afsløringen af en pædofilidømt mand hos en dagplejer.
Nordfyn: Onsdag blev det besluttet, at alle Nordfyns forældre, som har børn i dagpleje i kommunen, skulle inviteres til et informationsmøde, som handler om sagen om dagplejeren, som lod en pædofilidømt mand komme i huset, mens hun passede børn.

På grund af den meget korte tidsfrist har kommunen bedt dagplejerne informere forældrene om mødet.

Skulle du af en eller anden grund ikke have fået besked, så får du den her: Mødet bliver afholdt på Otterup Skole klokken 16.

Mulighed for spørgsmål

På mødet vil repræsentanter fra kommunen fortælle om sagen og om, hvordan kommunen generelt arbejder for, at forældre kan føle sig trygge. Der er mulighed for at stille spørgsmål.

Skulle du være forhindret i at komme, kan du på et senere tidspunkt få udleveret den redegørelse af sagen, som bliver fremlagt på mødet.

- Hvilken form det bliver i, ved jeg ikke endnu. Men det skal vi nok finde ud af, lover Susanne Ebdrup, som er direktør for Børn og Kultur i Kommunen. Hun vil også være til stede på mødet.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Ingen sigtelse mod nordfynsk dagplejer

Ingen sigtelse mod nordfynsk dagplejer

Slut med at fotografere børn

Efterforskning af dagplejer er afsluttet