Det populære dansktop-band kommer til byfest næste sommer.

Hårslev: Det bliver dansktop i topklasse, når Kandis fredag den 1. juni spiller op til fest i Hårslev Hallen til årets byfest. Det er nemlig lykkedes arrangørerne bag byfesten at trække det populære dansktop-band til Hårslev.

Den store fest bytter næste år plads med de unges halfest, der ellers plejer at ligge om fredagen. Festen for de voksne har de senere år trukket masser af festglade gæster i hallen, og arrangørerne formoder, at det kommer til at gentage sig næste år. De har i hvert fald sørget for bustransport fra Fredericia, Middelfart, Nr. Aaby, Ejby, Brenderup, Odense, Korup, Morud, Otterup, Søndersø, Særslev og Bogense.

Festen begynder klokken 18.30 og vil fortsætte helt til 01.30. Prisen for at deltage inklusiv stor grillbuffet er 325 kroner, mens man efter klokken 20.30 kan slippe ind for 225 kroner.

Billetter kan allerede nu reserveres på e-mail byfest2018@5471.dk, men de vil også blive solgt senere fra Hårslev Hallens cafeteria, Shell i Morud og Circle K i Bogense.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Trods overskud: Byfest kæmpede mod regn, konkurrence og sølvbryllup

Trods overskud: Byfest kæmpede mod regn, konkurrence og sølvbryllup

1
Ingen slaphoveder her: Byfest sluttede i flot stil

Ingen slaphoveder her: Byfest sluttede i flot stil