Sommerhusudlejning: Novasol udvider

Der har været gang i udlejningen af sommerhuse på Nordfyn i år. Blandt andet her i Kristiansminde. Arkivfoto: Robert Wengler

Sommerhusudlejning: Novasol udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup: Bjørn Wendelin er med virkning fra 2. januar 2018 ny ejerrådgiver hos sommerhusudlejningsbureauet Novasol, der bl.a. har et servicekontor i Otterup.

- Vi har valgt at tilføje en ekstra ressource til vores team på Fyn. Turismen er i vækst, og vi vil gerne bidrage med vores del til at forøge denne udvikling. Fyn er et vigtigt område i forhold til at skabe vækst i den danske turisme, og derfor vælger vi nu at investere yderligere i vores fynske marked," forklarer indlejningschef hos Novasol Danmark, Peter Greve-Thomsen.

I slutningen af april 2017 åbnede sommerhusudlejeren et nyt kontor i Otterup, hvorfra både gæster og sommerhusejere kan få hjælp og vejledning, og ansættelsen af Bjørn Wendelin er således endnu en tilføjelse til Novasols fynske marked.- Jeg glæder mig til samarbejdet med Bjørn, som jeg er sikker på sammen med vores øvrige lokale Novasol-kollegaer vil kunne styrke de nære relationer til vores sommerhusejere på Fyn," lyder det fra Peter Greve-Thomsen.

Ansættelsen af Bjørn Wendelin, 31 bunder i høj grad i hans stærke tilhørsforhold til Fyn, forklarer Peter Greve-Thomsen.

Bjørn Wendelin er født og opvokset på Fyn og bor til daglig i Bogense med sin kone og to små børn. Han er uddannet handelsassistent fra Lemvigh-Müller i Assens og har efterfølgende læst videre først som markedsføringsøkonom og efterfølgende en bachelor i salg og markedsføring.

- Jeg har boet på Fyn hele mit liv og mener, at området har et enormt turismepotentiale, siger Bjørn Wendelin. /EXP

Sommerhusudlejning: Novasol udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce